Hoofdmerken


4

...wordt verwacht

Meer info ...

Verkoopsmerken

Aromaesti
MaisonFrancal
FireAndWolf
PaperPlane
Disney

Made in Europe

Al onze producten voldoen aan de normen opgelegd door Europa. Het gebruik van (verboden) stoffen, kleurstoffen, bewaarmiddelen en UV-filters zijn conform de Europese wetgeving. Op al onze producten staat de minimale houdbaarheidsdatum en datum met minimale houdbaarheid na opening product.

Professionele opleiding

Naast het diploma van schoonheidsspecialiste en medisch gespecialiseerde voetverzorging, worden er jaarlijks meerdere cursussen, vervolmakingscursussen en webconferenties bijgewoond. De producten waarmee gewerkt wordt vereisen een professionele opleiding met niet enkel aandacht voor het aanbrengen, maar ook grondige productkennis en kennis van de huid.

Pharmaceutische samenstelling

Onze producten bevatten een vermelding van gebruikte ingrediënten.
Alle producten zijn gewaarborgd door strenge kwaliteitseisen ten aanzien van effectiviteit, tollerantie en hypoallergeniteit. Ze zijn getest in laboratoria onder dermatologisch toezicht.


Clean Beauty

Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en vrij van synthetische en chemische ingrediënten die als schadelijk worden gezien. Clean beauty bevat geen irriterende stoffen voor de huid, bevat geen microplastics en geen parabenen. Ingrediënten die mogelijk hormoonverstorend en kankerverwekkend zijn,worden uit alle producten weggelaten.

KLAPP


Hoogwaardige cosmetica met actieve ingrediënten, gemaakt in Duitsland. KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van de schoonheid en synoniem met innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd ver vooruit zijn. Wij zien "Made in Germany" als een belofte van kwaliteit. Meer dan 40 jaar ervaring en het voortdurende onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe hoogtechnologische actieve bestanddelen en methoden leiden steeds tot de hoogste behandelingstevredenheid.

LCN


Heb je last van droge handen, dunne breekbare nagels, velletjes rond de nagels
en vind je het moeilijk om dit zelf aan te pakken ?
Overweeg dan eens om een manicure te laten doen.
Laat jezelf verwennen en ga naar huis met prachtig verzorgde handen.
Om u de beste verzorging te bieden laten wij ons reeds meer dan 15 jaar
bijstaan door LCN, de nummer 1 expert op gebied van handverzorging.
Of het nu om simpele handverzorging gaat of een uitgebreide manicure behandeling
bij ons vindt U voor iedere wens en voor ieder huidbeeld het juiste product !

Lycon

Onze hoogwaardige kwaliteitsharsen worden verwarmd op de huid aangebracht. Vervolgens verwijderen we de hars samen met de haartjes en de haarwortel door gebruik te maken van een strip. Het merk Lycon werd in 1978 In Australië opgericht door de internationaal befaamde schoonheidsspecialist Lydia Jordane. Het duurde niet lang vooraleer Lycon een alom bekend en gewild merk werd en ook in de rest van de wereld zijn intrede deed. De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen! De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels,jeuk of ingegroeide haren! LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur,de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes