Een speciaal bedankje


Nog even en de herfst staat weer voor de deur...

Beste klant, 

ik hoop dat je hebt kunnen genieten van een deugddoende vakantie. Laten we hopen dat we dit najaar nog lang van wat warmte en het zonnetje kunnen genieten.

Sinds de heropening van het schoonheidsinstituut heb ik heel wat oude, maar ook nieuwe klanten mogen verwelkomen. Deze nieuwe start heeft mij veel voldoening en energie gegeven. Zoveel zelfs, dat ik tijdens het zomerverlof niet heb kunnen stil zitten. Ik onderging zelf een aantal behandelingen en volgde reeds diverse cursussen om me bij te scholen. Met trots kondig ik dan ook de nieuwe huid verbeterende behandelingen in het instituut aan. Een ideaal moment om één van deze behandelingen te ondergaan is dit najaar. Tijdens de zomermaanden loopt de huid immers schade op door de zon en verliest het kostbaar vocht. Met deze nieuwe behandelingen heb je al na één verzorging zichtbaar resultaat. Uniek is dat elke behandeling op maat van de huid gemaakt kan worden. Ik hoop dat je het even spannend vindt als mezelf en dat ik je snel mag verwelkomen in het instituut.

 

Stralende groet
An PaulussenNieuwigheden van dit najaar


WAT IS HYDRABRASIE?

HYDRABRASIE IS DE MEEST RECENTE TECHNIEK OM DE HUID TE POLIJSTEN, TE VERFIJNEN EN TE HYDRATEREN IN ÉÉN BEHANDELING. DE GROTE STERREN UIT AMERIKA ZWEREN ER BIJ. DEZE AANGENAME BEHANDELING IS IN TEGENSTELLING TOT MICRODERMABRASIE OOK GESCHIKT VOOR DE UITERST GEVOELIGE HUIDEN.   ZICHTBAAR RESULTAAT VANAF DE EERSTE BEHANDELING. 


Ideaal in kuur voor de behandeling van:

  • rimpels en fijne lijntjes

  • grove en onreine poriën

  • zonneschade, pigmentatie en littekens

  • vale en/of vette huid

  • gedeshydrateerde huid


DE BESTE RESULTATEN VERKRIJG JE OVER HET ALGEMEEN NA EEN KUUR VAN 4 À 6 BEHANDELINGEN (1X PER WEEK/ OM DE 14 DAGEN) MET DAARNA ONDERHOUDSBEHANDELINGEN OM DE 4 À 6 WEKEN.Abidis huidverzorging

Het Spaanse merk Abidis is al sinds 1945 op de markt. De ontwikkeling en het onderzoek naar de gebruikte componenten in de cosmetica is een van onze belangrijkste voordelen, met een strikte naleving van de Europese wetten wat betreft producten van dierlijke oorsprong en het beperken van bewaarmiddelen.

Alle Abidis behandelingen zijn gepersonaliseerd, elk huidtype wordt grondig geanalyseerd en krijgt een behandeling volgens type en toestand van de huid. Abidis heeft dan ook een breed gamma van huidverbeterende, cosmeceutische en resultaatgerichte producten:

  • 100% vrij van parabenen
  • 100% vrij van stoffen van dierlijke oorsprong
  • Niet getest op dieren

De combinatie van de meest geavanceerde methodes uit de esthetische cosmetica en het gebruik van producten met een hoge dosis actieve stoffen stelt mij in staat om de beste resultaten te bekomen. Ik ondersteun en adviseer u voor een follow-up die u toelaat om thuis uw huid op een efficiënte manier te behouden, problemen te voorkomen en te behandelen.


Vind Cleo online

Volg Cleo op Facebook en Instagram voor alle laatste nieuwtjes. Maak bovendien kans op een eindejaarsbehandeling ter waarde van 95€. Later volgt meer informatie hierover.
Facebook
Twitter
Link

view this email in your browser
Copyright © *2019* *Schoonheidsinstituut Cleo*, All rights reserved.

Ons mail adress is:
*|nfo@cleo-instituut.be*

Wil je de instellingen van deze mails veranderen?
Dan kan je voorkeuren wijzigenof uitschrijven van de lijst.

Schoonheidsinstituut Cleo
Smisstraat 16
3665 As
089 / 65 77 47
BE 0773 276 773